Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Wildlands Run. Emmen

Beginnend op Vrijdag 16 september 2022 19:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Drenthe, 5 km
Hits: 92
Emmen krijgt volgend jaar een nieuw hardloopevenement. In september kun je door de Emmer dierentuin rennen langs olifanten, giraffes en ijsberen tijdens de Wildlands Run.
GESCHREVEN DOOR
Jeffrey Verdel Jeffrey Verdel
Volgens de organisatie is dat de manier om sportiviteit en ontspanning in een bijzondere omgeving te combineren. De run is toegankelijk voor jong en oud, schrijft ZO!34.

16 september
Het dierenpark Wildlands organiseert het evenement samen met MM4 Events. Deze organisatie heeft al meerdere hardloopwedstrijden georganiseerd in en rondom Emmen, bijvoorbeeld de 4 mijl van Emmen.

Het is nog onduidelijk welke afstanden gelopen kunnen worden. Verdere details worden in het komende jaar bekendgemaakt. De datum is wel al aangekondigd, de eerste editie van de Wildlands Run staat gepland op vrijdagavond 16 september 2022.
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl