Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

TopFishSeafood-Cross! Urk

Beginnend op Zaterdag 3 december 2022 11:30
Categorieën: Flevoland, crossloop
Hits: 261
TopFishSeafood-Cross!
het Urkerbos wordt zaterdag 4 december de eerste loopcross van het winterseizoen gehouden. Het lopen van een cross vergroot je kracht, snelheid en coördinatie. Het parcours is 1 ronde van 2,6 kilometer. Lopers moeten vooraf opgeven hoeveel ronden ze willen lopen. Het maximum is 3 ronden. Dit is de hoofdafstand.

Hou er rekening mee dat het parcours op sommige plekken lastig kan zijn. Het inschrijfgeld is 2 euro per persoon. Na afloop is er drinken en heerlijke snert. Inschrijven kan vanaf 11 uur bij Ons Sporthuis. De start is om 11.30 uur !
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl