Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

COOP Crossloop Luttenberg

Beginnend op Zondag 18 december 2022 10:45
Categorieën: 1-4 km, 5 km, 10 km, crossloop
Hits: 171
SC Luttenberg presenteert op zondag 19 december een nieuwe editie van de COOP Crossloop Luttenberg. Startlocatie is dorpshuis Elckerlyc. Er zijn afstanden uitgezet van 1 km, 2 km, 5,1 km en 10 km. De laatste drie afstanden tellen mee voor het Sallands Cross Circuit. De 1 km start om 10.45 uur (deelnamekosten 1 euro); de 2 km om 11.00 uur (2 euro); de 5,1 km om 11.30 uur (8 euro) en de 10 km om 12.15 uur (8 euro). Iedere deelnemer vanaf 13 jaar wordt bij de ingang van het evenemententerrein om een coronatoegangsbewijs gevraagd. Kinderen, die deelnemen aan de COOP Crossloop, mogen door een ouder begeleid worden. Deze ouder dient wel zijn/haar gegevens te noteren en er wordt naar een coronatoegangsbewijs gevraagd. Bij de start/finish mag geen publiek aanwezig zijn. Er is geen douchegelegenheid aanwezig. Het zal per afstand wat verschillen, maar circa 70 procent van het parcours is onverhard. Online inschrijven kan tot 19 december, tot dertig minuten vóór de start van de desbetreffende afstand. Papieren na-inschrijving is niet meer mogelijk. Zie verder www.mijninschrijving.nl.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl