Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Flitstriatlon Nijkerk

Beginnend op Woensdag 8 juni 2022 18:30
Categorieën: Triatlon
Hits: 144
Arkersluis, Zeedijk 3861 MD Nijkerk
www.flitstriatlon.nl
De Flitstriatlon Nijkerk is één van de populairste triathlons van Nederland. Dat blijkt wel uit het feit dat de doordeweekse triatlon (500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) ieder jaar in no time is volgeboekt. De opzet van de Flitstriatlon is uniek in Nederland. Doordat de deelnemers tien seconden achter elkaar starten, heeft de wedstrijd het karakter van een tijdrit. http://www.flitstriatlon.nl/
info@flitstriatlon.nl 16:30 uur Wisselzone gaat open

18.15 uur Briefing voor alle deelnemers

18.30 uur start deelnemers Paratriatleten

18.45 uur start deelnemers Teams Estafette

19.00 uur start eerste deelnemer Individuele serie

Deelnemers starten om de 10 seconden

Er wordt gestart op startnummer volgorde
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl