Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Atledo Intersport Cross Dongen

Beginnend op Zondag 5 februari 2023 10:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: crossloop
Hits: 127
A.T.V. Atledo
tg270p8ac0o011743re9mu ·
DE ATLEDO INTERSPORT CROSS GAAT DOOR!  Evenement van A.T.V. Atledo
Moerkensdreef, Dongen
zondag 6 februari 2022 organiseert ATV Atledo de Atledo Intersport Cross. Dit is tevens de afsluitende cross van het Crosscircuit Midden-Brabant van Regio 13. In bosgebied De Duiventoren is weer een spannend parcours uitgezet!
Indien deze cross vanuit de overheid niet door kan gaan op 6 februari, dan schuift deze op naar zondag 13 maart!
Tijdens de persconferentie eerder deze week is er groen licht gegeven voor sportwedstrijden, en dat betekent dat op zondag 6 februari de Atledo Intersport Cross plaatsvindt in Bosgebied De Duiventoren!
Vanaf 10.30 uur kunnen jong & oud weer eens een ouderwetse cross lopen, met heuvels en dalen, los zand en andere uitdagingen. Er mag publiek bij en dat is leuk, want door het slimme parcours komen de lopers een aantal keren langs en kan er prima aangemoedigd worden.
Corona heeft natuurlijk nog wel invloed: we werken niet met contant geld tijdens deze cross. ALLE BETALINGEN WORDEN MET DE PINPAS GEDAAN. Vergeet dus niet om deze mee te nemen! Als je IN een tent bent, draag je een mondkapje en heb je je QR code gereed. Het is even niet anders.
De Atledo Intersport Cross is de afsluitende cross voor het Regio 13 klassement. Omdat er nogal wat crossen gecancelled zijn dit seizoen, wordt voor het klassement gekeken naar deelname aan ten minste VIER crossen. Iedereen die 4x gecrosst heeft deze winter, wordt automatisch opgenomen in het klassement.
Inschrijven voor de Atledo Intersport Cross doe je via https://inschrijven.nl/form/2022020613303-nl. Dit kan tot en met dinsdag 1 februari. Zorg dat je erbij bent en schrijf je vandaag nog in!
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl