Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Speurbok - Waypoint Trail van Steenbok Sport Groningen

Beginnend op Vrijdag 25 februari 2022 18:30
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: Groningen, trailrun
Hits: 170
Speurbok - Waypoint Trail van Steenbok 
vrijdag 25 februari    18:30 -21.30 uur
Afstanden 10-20km
Steenbok Sport Regattaweg 5 9731 AJ
Groningen  Steenbok Sport
Dorien Cramer
dorien@steenboksport.nl
050 721 0865
Deze gezellige Waypoint Trail van Steenbok Sport mag je niet missen! Ben jij een hardloper én houd je wel van het oplossen van raadselachtige beschrijvingen? Doe dan mee met deze leuke Waypoint Trail.
Aan de hand van geschiedkundige beschrijvingen, cryptische nummering, coördinaten, en ander soortige puzzels zijn 14 punten in de stad aangeduid. De één verder weg, de ander dichterbij en met een willekeur aan te behalen punten. Besluit tactisch waar je naartoe gaat en zorg dat je voor de eindtijd weer binnen bent. De winnaars krijgen een gratis deelname aan Kill the Hill.
Voor de start krijg je met jouw team een lijst met cryptische aanwijzingen. Los de raadsels op en kom zo uit bij 14 locaties in de stad. De volgorde van lopen bepaal je zelf en het is niet verplicht langs alle locaties te gaan. Zorg dat jullie binnen de eindtijd weer binnen zijn, anders geldt het als een did not finish. Het is handig om een telefoon met internet en een pen mee te nemen om zo de vragen op te lossen.
Maak bij elke locatie die jullie gevonden hebben een foto waar alle teamgenoten duidelijk herkenbaar op staan met de locatie in beeld. Alle foto’s worden bij de finish bekeken en voor de bezochte locaties krijgen jullie de punten aangewezen. Bij een enkele locatie is er een aanvullende opdracht om zo extra punten te behalen.
Er is één verzorgingspost in het centrum van de stad. Hier krijg je een kop koffie of thee om even op te warmen. Bij de finish is een drankje aanwezig. Douchen is hier niet mogelijk.
Een groepje kan uit maximaal vier deelnemers bestaan. Geef in de opmerkingen de teamnaam weer. Natuurlijk kun je ook als individu meedoen aan dit evenement.
Let op: omdat het evenement in het donker plaatsvindt, is lopen met een reflectievest of lampjes verplicht. Voor dit evenement zijn geen paden afgezet; de gewone verkeersregels gelden en Steenbok Sport is niet aansprakelijk voor schade die tijdens het evenement wordt opgelopen.
Heb je nog vragen over dit evenement, mail dan met thijs@steenboksport.nl
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl