Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Eemmeerloop Eemmeer Spakenburg.

Beginnend op Zaterdag 21 mei 2022 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorieën: 5 km, 10 km, Challenge
Hits: 171
Evenement van Quo Vadis
Beperkte doelgroep · Dit evenement is alleen beschikbaar in certain locations.
De Eemmeerloop is een loop van exact 50 km rondom het Eemmeer met start en finish in hartje Spakenburg. Een estafetteploeg dient te bestaan uit vijf verschillende personen die elk een etappe van circa 10 km afleggen. Er is er ook een sololoop over 50 km en een duoloop waarbij ieder exact 25 km loopt met de wissel op de Stichtse Brug.
De Eemmeerloop kan dus als estafette team, duo of solo gelopen worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een 5 of 10 km loop.
© 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl