Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Colduvamrun Wijster

Beginnend op Zondag 29 mei 2022 10:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Drenthe, 1-4 km
Hits: 84
Colduvamrun  29 mei 2022 10:00- Eindtijd  17:00
Afstanden 2,5
LOCATIE Colduvam  Wijster Drenthe
Colduvamrun
Mike
E-mail
Colduvamrun@outlook.com
0642584626
De Colduvamrun lijkt niet op een weg of trail evenement. Maar toch wel heel leuk om te lopen. Is dit wat voor jou? Schrijf je dan in.
Zondag 29 mei 2022: ColduVAMrun in Wijster. Loop jij hard en zoek je een uitdaging op een unieke locatie? De ColduVAMrun geeft je die: 2,5km looproute, 2x 15% stijgingspercentage per ronde en een uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen. En je steunt een goed doel: Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl