Hardlopend Nederland

De loopkalender voor hardlopend Nederland

Einde website HardlopendNederland.nl

Hierbij laten we jullie weten dat - na bijna 11 jaar na de lancering -  per 30 mei a.s. de website HardlopendNederland.nl uit de lucht gaat. Het is gebleken dat er steeds meer tijd in gaat zitten om de website actueel te houden en ook om deze aan de wensen en technieken van deze tijd te laten voldoen. Daarnaast zijn er vele andere websites/kalenders die hetzelfde bieden als HardlopendNederland.nl. Met name voor Noord-Nederland werken wij samen met Loopjeloopje.nl. Wij verwijzen jullie dan ook graag door naar deze website en uiteraard naar de websites van de organiserende verenigingen/organisaties.

Wij willen jullie hartelijk danken voor het bezoeken van onze website. Sinds de lancering in hebben we ruim 2,2 miljoen bezoekers mogen ontvangen!

Beheerders HardlopendNederland.nl
Jouke Valk/Jan Kooistra


logoHN
Naamloos 1 Black

Wetter- en Willerun Burgum

Beginnend op Zondag 9 oktober 2022 11:00
Geplaatst door Jan Kooistra
Categorie├źn: Friesland, 5 km, 10 km
Hits: 39
De tweede editie van de Wetter- en Willerun wordt georganiseerd voor het goede doel op 9 oktober 2022. Er zal een 5 en een 10 km prestatieloop zijn en een sponsorloop voor de basisschool kinderen.

Onze website is wetterenwillerun.nl en zal binnenkort meer informatie bevatten. Inschrijven voor de prestatieloop kan online en kost 10 euro.

Kan onze loop worden toegevoegd aan de kalender en flyers eventueel worden meegenomen naar andere lopen?

Mochten jullie meer informatie willen hebben dat horen wij dat gra
┬ę 2021 HardlopendNederland.nl / Valksites.nl